Pirmasis rugsėjo savaitgalis buvo pažymėtas įvarčių lietumi

2024-09-12

„Sūduva“ U-18 5:2 „Hegelmann“ U-18

Emocingose ir rezultatyviose rungtynėse mūsų akademijos aštuoniolikmečiai nutraukė nesėkmių seriją bei šventė pirmąją pergalę šiame sezone. Susitikimą aktyviau pradėjo marijampoliečiai – po Armando Kizelevičiaus, Nojaus Liutkevičiaus ir Juliaus Antanausko įvarčių sūduviečiai turėjo įtikinamą pranašumą, tiesa, kėlinio pabaigoje kamuolio skriejimo trajektorijos neapskaičiavo ir kamuolį savų vartų tinkle išvydo Gustas Žukauskas. Po pertraukos trijų įvarčių pranašumą atstatė A. Kizelevičius, o kiek vėliau komandos apsikeitė įvarčiais. Susitikimas baigėsi užtikrinta pergale rezultatu 5:2.

„Sūduva“ U-16 9:0 „Aidas-Garliava“ U-16

Algimanto Dvarecko auklėtiniai su šio čempionato autsaideriais neturėjo jokių problemų. Dublį šiose rungtynėse atliko Nedas Botyrius, Simonas Laukaitis ir Normantas Dumčius, o po įvartį pridėjo Mykolas Šnekutis, Simonas Ciesiūnas, Kristupas Kupstas. Antrąją pergalę iš eilės šventę sūduviečiai jau savaitgalį susitiks su vienais lygos lyderių „Kauno Žalgirio“ futbolininkais.

„Kauno Žalgiris“ U-15 1:2 „Sūduva“ U-15

Sėkmingas mūsų akademijos auklėtinių savaitgalis tęsėsi ir laikinojoje sostinėje. Charakterį pademonstravę jaunuoliai rungtynių pabaigoje panaikino oponentų pranašumą bei tris taškus parsivežė namo. Dukart varžovų vartininką nuginklavo Mykolas Šnekutis ir padovanojo komandai trečią pergalę iš eilės.

„Sūduva“ U-14 0:6 Klaipėdos FM U-14

„Sūduvos“ U-14 jaunimas ir toliau neranda kelio į pergales Lietuvos jaunučių čempionate. Pirmajame kėlinyje marijampoliečiai kovingai laikėsi drausmės, tačiau antroje susitikimo dalyje visiškai subyrėjo ir praleido 5 įvarčius be atsako. Kitame ture sūduviečiai keliaus į sostinę ir žais su dar taškų neturinčia VFA Geležinio Vilko komanda.

Gal dar neskaitėte…

Artimiausios rungtynės: 

Skip to content