„Sūduvos“ U-14 jaunuoliai iškovojo pirmuosius 3 taškus

2024-09-20

„Kauno Žalgiris“ U-16 6:0 „Sūduva“ U-16

Skaudžiausią nesėkmę šiame sezone patyrė Algimanto Dvarecko treniruojama U-16 ekipa. Pirmajame kėlinyje marijampoliečiai praleido vieną įvartį ir atrodė, kad gali sugrįžti į rungtynes, tiesa, antrosios susitikimo dalies pradžioje antrąją geltoną kortelę prieš save išvydo komandos kapitonas Kristupas Kupstas ir visiškai sugriovė visus planus. Po jos sūduviečiai kamuolį iš vartų tinklo traukė dar 5 kartus. Šį savaitgalį turėjusios vykti „Samsung Galaxy Watch“ EJL čempionato rungtynės su Utenos „Uteniu“ atšauktos dėl pastarosios komandos pasitraukimo.

Utenos „Utenis“ U-15 0:2 „Sūduva“ U-15

Toliau be nesėkmių žygiuojantys „Sūduvos“ U-15 futbolininkai nuskynė dar vieną pergalę Utenoje. Abu susitikimo svarbiausi epizodai nutiko antrajame kėlinyje – uteniškis Jokūbas Vedrickas nukreipė kamuolį į savus vartus, o tašką padėjo eilinį įvartį šiame sezone pelnęs Mykolas Šnekutis. Sūduviečiai ir toliau turi 12 taškų iš tiek pat galimų, o kitas rungtynes žais namuose su pirmenybių lyderiais.

„Geležinis Vilkas“ U-14 2:4 „Sūduva“ U-14

Pirmąją pergalę penktuoju bandymu pagaliau pačiupo ir U-14 ekipa. Permainingose rungtynėse marijampoliečiai nuo rungtynių pradžios buvo priekyje, bet oponentai dukart rezultatą švelnino. Mūsų jaunimo gretose net tris kartus į varžovų vartų tinklą kamuolį pasiuntė Meinardas Martynaitis ir vieną tikslų smūgį pridėjo Dominykas Jonynas. Sekmadienį jaunuolių laukia dvikova dėl dar vienos pergalės su „Granitu“.

Gal dar neskaitėte…

Artimiausios rungtynės: 

Skip to content